Fül -orr gégészeti műtétek

általános műtéti leírások a leggyakoribb fül -orr gégészetei műtétekről

Tisztelet betegeink!

Ön vagy tudja, vagy sejti, hogy fennálló problémájára az egyetlen járható és végleges megoldás nem más, mint a műtéti beavatkozás. Megnyugtatjuk, jó helyen jár, tudunk Önnek segíteni, a rendelkezésünkre áll a megfelelő minőségű műtéthez szükséges háttér.

Joggal kérdezheti, hogy jó, de mi fog történni a műtét előtt, alatt és után.

Itt most, mint fül –orr gégész szakorvosként két lehetőség áll előttem:

A) Teljeskörű műtéti leírásokat, szövődményeket, az esetlegesen előforduló mellékhatásokat, előtte utána teendőket teszek fel a weboldalra, hogy Önt minél pontosabban és részletsebben tájékoztassam.

B) Önt lebeszélem erről és azt tanácsolom, hogy egy személyes konzultáció keretében keressen fel szakrendelésemen, ahol mindenre kiterjedő információt megkap, ahol minden kérdésre válaszolok.

Valljuk be őszintén, a legtöbbünk még egy halat sem pucolt meg soha az életben. Nem bírjuk a vér látványát, félünk az orvostól, a fogorvostól, a fájdalomtól, az injekciótól …stb.

Kifejezetten rossznak, az Ön mielőbbi gyógyulásának a szempontjából hátráltatónak tartom azt, hogy elriasszam, vagy akár csak egy napot is késleltessem, egy esetlegesen elkerülhetetlenül szükséges műtéti beavatkozástól.

Mindezt, csak azért, mert olyan mennyiségű és minőségű, a végletekig részletes információval töltöm fel a weboldalamat, amit Ön elolvasva, teljesen érthető módon késlelteti, elhalasztja, nem csak a műtétet, de lehet még azt is, hogy szakember segítségét kérje.

Az orvostudomány - és itt most a fül –orr gégészeti szakellátásra gondolunk, legyen az magánrendelés vagy állami finanszírozású - nem az a szakterület, ahová fél információkat lehetne feltölteni, közzétenni.

Tehát vagy leírunk mindent teljes részletességgel, vagy nem írunk le semmit.

Ami miatt mégis kénytelenek vagyunk, részlegesen így tenni (lásd: betegségek, tünetek), az- az, hogy a mai világban az internet térnyerésével sokan a világhálót használják információ szerzésre, és jelen esetben, Mi mint magánrendelés, új páciensek szerzésére.

Elkerülhetetlen.

Ahhoz, hogy Ön megtalálhassa a Sinolaser Fül –orr gégészeti magánrendelőt, a google keresőt használja valószínűleg. A Google –nek meg „minőségi és mennyiségi” tartalomra van szüksége.

Mi viszont ebben az esetben nem megyünk bele ebbe a játszmába. Nem megyünk bele ebbe a játszmába az Ön érdekében.

Ha mi ide leírnánk, hogy hogyan és miképpen zajlik egy műtét, esetlegesen azt kockáztatnánk, hogy Ön tovább húzza halassza azt, amivel már így is régen orvoshoz kellett volna fordulnia.

NE TEGYE! Minden esetben az ajánlom, hogy egy személyes konzultáció keretében beszéljük meg, az Önnek legmegfelelőbb beavatkozás módját, mikéntjét.

 • TÖKÉLETES
  Pásztorné Kiss
 • Nagyon kedves és közvetlen, magas szakmai színvonalú tájékékoztatást kaptam.
  Katona János
 • Gyors, minden információt megkaptam, amire szükségem volt.
  Megyesi Rita
 • Elégedettek voltunk, kedves, alapos, és jó ellátásban részesült a kislányom.
  Rémes Renáta
 • Szakszerű, emberséges, profi, gyors.
  Gyirbáky Zoltán